Wil jij online groeien met je bedrijf?

Ik help Ondernemers Met Slimme Online Marketingfunnels Voor Meer Klanten en Omzet

Wil je online groeien met je bedrijf dan adviseer ik jou om een slimme online marketing funnel in te zetten. Omdat ik hier op dit moment een pilot voor draai kan ik dit jou aanbieden voor de fractie van de werkelijke investering. Voor meer informatie boek een vrijblijvend gesprek in.

Wil Je Online Groeien Met Jouw Bedrijf?

Anno 2022 wordt het noodzakelijker voor bedrijven om online zichtbaar te zijn. Zonder een sterke online strategie en een goede website is het lastig om de juiste doelgroep te bereiken. Daar is meer voor nodig. Wist je dat slechts een kleine 2% van de aankopen wordt gedaan bij het eerste contact moment? En slechts 10% bij het vierder contact moment? Om tot een aankoop over te gaan heeft een klant gemiddeld tussen de 4 en 8 momenten nodig voordat er over gegaan wordt tot het kopen van een product of dienst. Daarom is het erg belangrijk dat je met klanten in contact komt. En daar kan een funnel mee helpen. Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te zijn bij je doelgroep. Hoe ik dat doe is door slimme funnels en advertenties. Op die manier kan ik snel resultaten behalen voor onze klanten. Ik doe dat volgens onderstaande 3 stappen.

Analyseer Groeikansen

Ik analyseer jouw bedrijf, de doelstellingen, onderscheidend vermogen, enz.  Op basis daarvan breng ik groeikansen voor jouw onderneming in kaart.

Ontwikkel Online Strategie

Ieder bedrijf is anders en daarom bedenk ik voor iedere klant een strategie op maat zodat deze zo effectief mogelijk ingezet kan worden met zoveel mogelijk resultaat voor jou als klant.

Bouw Funnel Systeem

Nadat ik de strategie hebben bepaald zal ik een funnelsysteem op maat gaan bouwen in je eigen huisstijl. Deze gaat ondersteunen in het behalen van de doelstellingen die we hebben afgesproken.

Wat is een funnel?

Funnel betekend letterlijk een trechter en is een reeks stappen welke een bezoeker moet doorlopen voordat deze een klant bij je wordt. De bedoeling van een funnel is om jouw bezoeker te begeleiden om uiteindelijk de actie te maken die jij wil. 

Dit kan een aankoop zijn, zich registreren, het invullen van een formulier, of eender welke actie voor jou telt als een conversie.
Zo heb je verschillende funnels die je kunt inzetten voor je bedrijf. 

Het grootste probleem van ondernemers is... 

Dat er zoveel ondernemers zijn in dezelfde markt dat het lastig is om onderscheidend te zijn. Daarnaast ben je veel tijd kwijt met het bereiken van je doelgroep en daarmee ook nieuwe klanten. Hierdoor worstelen veel ondernemers met te weinig inkomsten om met hun bedrijf succesvol te kunnen groeien.

De cijfers liegen er niet om...

In 2022 gaf 74 procent van de Nederlanders van 12 jaar of ouder aan iets online gekocht te hebben. Dat is minder dan een jaar eerder toen 77 procent iets online kocht. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers van het onderzoek ‘ICT-gebruik van huishoudens en personen 2022’. Vooral 25- tot 45-jarigen kopen via internet; in 2022 kocht 88 procent van hen online goederen of diensten. Zo zie je dat je in deze tijd niet meer zonder een duidelijke online strategie kan die gericht is om bezoekers naar klanten (leads) te krijgen. 

De oplossing om online te groeien is een funnel met socialmedia marketing

Ik kan je helpen om zichtbaar te zijn met je bedrijf en de juiste klanten aan te trekken met een goede online strategie speciaal voor jou gemaakt. Hierdoor zullen er meer inkomsten binnenkomen en kun je een succesvolle business gaan opbouwen.

Bekijk Hier Enkele Voorbeelden 

Hieronder zie je enkele voorbeelden van funnels zoals we die kunnen maken.

Lead Funnels

Webinar Funnels

Product Funnels

Over mij 

Ik ben Angelique Lijffijt en woon in Veenendaal. Ik ben eigenaar van Website Leasen waar je een website kunt leasen tegen een vast laag maandbedrag. Omdat ik merk dat ondernemers ook moeite/geen tijd hebben met het stukje marketing en sales heb ik dit nu opgepakt en maak ik funnels voor klanten. Hierdoor krijgen ze meer klanten en dus ook meer omzet. Hiervoor volg ik op dit moment een opleiding en draai ik een pilot om voor een fractie van de prijs dit nu aan te bieden. Mijn missie is om ondernemers te helpen succesvol te worden met hun bedrijf en ze de mogelijkheid te bieden van offline naar online te gaan. Want vandaag de dag kun je niet meer zonder.

Wat Andere Klanten Over Ons Zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique." - name
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique." - name
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique." - name

Wil je ontdekken wat jouw online groeikansen zijn?

Boek hier een vrijblijvend gesprek om in kaart te brengen welke online groei kansen er nu op jou liggen te wachten. En hoe je deze kunt omzetten in nieuwe klanten, omzet en winst.

Het gesprek is kosteloos en je zit nergens aan vast. Na het gesprek ontvang je een marketingplan op maat. Zodat jij exact weet hoe jij online kunt groeien met jouw bedrijf.


  • Word online zichtbaar voor jouw ideale doelgroep op de juiste en relevante kanalen
  • ​Bereik een nieuwe potentiële klanten van buiten jouw bestaande netwerk
  • ​Ontwerp een unieke online strategie speciaal voor jouw bedrijf
  • ​Ontvang dagelijks gekwalificeerde leads in jouw agenda die klaar zijn om te kopen
  • ​Laat slimme funnels voor jouw het zware werk doen zodat jij je kunt focussen op hetgeen je goed in bent

100% Tevredenheidsgarantie

Geen zorgen, je hebt niets te verliezen. We lanceren de funnel pas als je helemaal tevreden bent met het resultaat.
meer klanten online
Copyrights 2022 | Meer klanten online | VOORWAARDEN PRIVACYVERKLARING
(Meer klanten online is een onderdeel van Website Leasen)